Bjoetie’s bruidsarrangement

Binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! In aanloop naar deze mooie dag moet er natuurlijk veel geregeld en besproken worden. Zo ook het bruidskapsel en de bruidsmake-up. Bij Bjoetie’s verzorgen we dit graag tot in de puntjes!

 

Daarom hebben we een speciaal bruidsarrangement samengesteld. Samen bespreken we eerst heel goed de wensen, mogelijkheden en geven we advies. Natuurlijk maken we een aantal weken/maanden van te voren een proefkapsel en brengen we make-up aan.

 

bruidsarrangement inclusief

  • Proefkapsel
  • Proefmake-up
  • Bruidskapsel
  • Bruidsmake-up

Het bruidsarrangement kost € 410,- in de salon. Voor bruiloften op Texel werken wij ook op locatie, hiervoor geldt een toeslag van € 80,-*. Natuurlijk kunnen wij ook de nagels van de bruid mooi maken en verzorgen we graag het kapsel en de make-up voor familie en vrienden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

* Indien we voor 9.00 uur afspreken, rekenen wij een toeslag van €50,- per uur. 

 

Neem contact met ons op Neem contact op

Pedicure & Manicure

Ook voor voetverzorging en handverzorging bent u aan het goede adres bij Bjoetie’s. Onze gediplomeerde pedicures verzorgen verschillende behandelingen. Uiteraard kunnen we ook een mooi kleurtje op de (teen)nagels aanbrengen. We werken met de nagellak van het merk PUPA MILANO en kunnen ook gellac aanbrengen op de nagel.

Bekijk de mogelijkheden Bekijk de mogelijkheden