Bjoetie’s pedicure & manicure

Ook voor voetverzorging en handverzorging bent u aan het goede adres bij Bjoetie’s. Onze gediplomeerde pedicures verzorgen verschillende behandelingen.

 

Pedicure

Heeft u last van bijvoorbeeld eelt, likdoorns, kloven, of ingroeiende nagels? Wij zorgen ervoor dat uw voeten er weer verzorgd uitzien en dat eventuele pijnklachten hierdoor verdwijnen.

 

Uiteraard kunnen we daarbij ook zorgen voor een mooi kleurtje op de teennagels. Bij Bjoetie’s werken we met de nagellak van het merk PUPA MILANO of brengen we de gellak van CND shellac aan op de eigen nagel. 

 

Manicure

Uiteraard bieden we ook verzorging voor de handen. Kies bijvoorbeeld voor onze behandeling ‘cosmetische handverzorging’ of laat uw nagels mooi maken. Wat dacht u van een mooi kleurtje uit de nagellakcollectie van PUPA MILANO, een french manicure of een mooie gel overlay? 

 

We verkopen de uitgebreide nagellak collectie van PUPA MILANO trouwens ook bij Bjoetie’s. Kom gerust eens kijken naar de mooie kleurtjes!

Neem contact met ons op Neem contact op

Schoonheidssalon

In de schoonheidssalon van Bjoetie’s bieden we verschillende behandelingen aan. Van luxe gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen tot massages en deelbehandelingen: het is allemaal mogelijk.  Wat dacht u bijvoorbeeld van een Pro Skin Treatment (gepersonaliseerde gezichtsbehandeling)? Daarnaast zijn we gespecialiseerd in Natural Facelifting en Tone- en Collagen Booster behandelingen.   

Bekijk de mogelijkheden Bekijk de mogelijkheden