Bjoetie’s schoonheidssalon

Kiest u voor een schoonheidsbehandeling in onze salon op Texel? Dan kiest u voor een professionele behandeling met deskundig advies en persoonlijke aandacht. We bieden verschillende behandelingen aan.

 

Behandelingen en prijzen

Van luxe gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen tot massages en deelbehandelingen: het is allemaal mogelijk.

  • Korte behandelingen: o.a. harsen, epileren en wimpers/wenkbrauwen verven.
  • Lichaamsbehandelingen: o.a. massages, manicure en pedicure.
  • Gezichtsbehandelingen: o.a. Pro Skin Treatments (gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen), Natural Facelifting en Tone- en Collagen booster.

In onze folder vindt u een compleet overzicht van alle schoonheidsbehandelingen bij Bjoetie’s. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

 

Onze unieke behandelingen

Bij Bjoetie’s zijn we gespecialiseerd in onder meer natural facelifting, tone en collagen boosters en tienerbehandelingen.

Hoogwaardige producten

 

De kwaliteit van de producten waar we in onze salon mee werken, vinden we erg belangrijk.

Daarom werken we uitsluitend met de hoogwaardige producten van Dermalogica en gebruiken we het zeer complete make-up assortiment van Youngblood..

 

Dermalogica

Dermalogica is al 25 jaar hét merk onder de huidproducten en bovendien milieuvriendelijk en dierproefvrij. Daarnaast zijn onze producten parfumvrij en daardoor zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Maak een afspraak of vraag naar de mogelijkheden Contact opnemen

Pedicure & Manicure

Ook voor voetverzorging en handverzorging bent u aan het goede adres bij Bjoetie’s. Onze gediplomeerde pedicures verzorgen verschillende behandelingen. Uiteraard kunnen we ook een mooi kleurtje op de (teen)nagels aanbrengen. We werken met de nagellak van het merk PUPA MILANO en kunnen ook gellac aanbrengen op de nagel.

Bekijk de mogelijkheden Bekijk de mogelijkheden