Bjoetie’s kapsalon

In onze kapsalon kunt u terecht voor diverse behandelingen. Of u nu alleen geknipt wilt worden, voor een heel nieuwe coupe gaat of uw haar wilt kleuren: we nemen de tijd voor u en proberen een bezoekje altijd relaxed en ontspannen te maken. Natuurlijk geven we graag advies en denken we mee om samen tot het gewenste resultaat te komen. Dames, heren en kids: iedereen is van harte welkom! Maakt u snel een afspraak?

 

Volgens de laatste trends en technieken

Bij het knippen, kleuren en stylen laten we ons graag inspireren door de laatste trends en technieken. Onze kapsters volgen daarom regelmatig cursussen en laten zich graag inspireren door shows en vakbladen. Maar nog belangrijker: we luisteren goed naar onze klant en kijken welke look bij iemands persoonlijkheid, teint en uitstraling past. We zijn gespecialiseerd in haarkleuringen van Sassoon.

 

Luxe producten

In de kapsalon van Bjoetie’s werken we met de luxe haarproducten van System Professional, Sassoon en Sebastian. Alle producten zijn ook verkrijgbaar in onze salon.

 

System Professional heeft verschillende lijnen die allen geschikt zijn voor een bepaald type haar. Niemand heeft immers hetzelfde haar. Om te ontdekken wat het haar en de hoofdhuid nodig hebben, doen we bij iedereen eerst een uitgebreide hairmapping. Hier komt een energycode uit, die we gebruiken om te bepalen welke productlijn we gaan gebruiken tijdens de behandeling. Op deze manier geniet u van een op maat gemaakte behandeling met mooie producten.

 

Voor kleuringen gebruiken wij de fijne productlijn van Sassoon Professional. Deze producten staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Het resultaat? Mooie, heldere en natuurlijke kleurresultaten. 

 

Daarnaast werken we met de mooie stylingsproducten van Sebastian Professional. Producten die zijn ontwikkeld door echte professionals. De stylingslijn van dit merk is heel divers en biedt varianten voor elk haartype. 

Maak een afspraak of vraag naar de mogelijkheden Contact opnemen

Schoonheidssalon

In de schoonheidssalon van Bjoetie’s bieden we verschillende behandelingen aan. Van luxe gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen tot massages en deelbehandelingen: het is allemaal mogelijk.  Wat dacht u bijvoorbeeld van een Pro Skin Treatment (gepersonaliseerde gezichtsbehandeling)? Daarnaast zijn we gespecialiseerd in Natural Facelifting en Tone- en Collagen Booster behandelingen.   

Bekijk de mogelijkheden Bekijk de mogelijkheden